Arkiver

Kategorier

Festmenu

Vi leverer også mad til større selskaber som fødselsdag, bryllup, konfirmation osv.
Skal maden være ekstra fin og festlig, ser I her et forslag til en luksus festmiddag. (Min. 20 personer)
Vedr. festlokale kan vi anbefale Havarti gården i Holte www.Havarthigaarden.dk

Forret 1. Tallerkenanrettet.

Let ristede kammuslinger toppet med caviar, hertil brunet smør, æble, selleri og dild.

Forret 2. Tallerkenanrettet.

2/2 stegte jomfruhummere med en let peberrodscreme, ristede hasselnødder og skum på skaldyrsfond.

Til begge forretter hjemmebagt surbrød og smør.

Til de, der ikke spiser fisk, serveres der tartelet med perlehøne og asparges samt kyllingespyd i satay-sauce.

1. Hovedret tallerkenanrettet.

To slags kød: Bøf af orientalsk marineret oksemørbrad, samt skiver af rosa stegt flat-meat, med sauce bearnaise og en kraftig rødvinssauce.
Hertil Pommes Anne, hericot verts, smørstegte svampe, langtidsbagte cherrytomater og pastinak creme.

2. Hovedret fadservering. (Anden omgang)

De to slags kød i skiver, kartofler og grøntsager på fad, de to slags sauce i sauceskål.

3 slags ost. Tallerkenanrettet.

Brie, Vesterhavs ost og Saint Agur. Hertil kiks, druer, valnødder og skiver af rødvinsmarineret pærer.

Dessert. Tallerkenanrettet.

Tre små dessert tapas:
Lille kraftig chokoladekage, tærte med karamelliserede nødder på mazarinbund, citrontærte med marengs.

Natmad vælg mellem disse to.

Byg selv hotdogs med ristede pølser, pølsebrød, rå, ristede og bløde løg samt sennep og ketchup.
Frikadeller med kartoffelsalat.

Pris pr. kuvert 930 kr.  

Vil I have serveringspersonale med, betales kok og tjenere separat.

Har du brug for kok og tjener, kan vi også hjælpe med det.

Kokken betales 650kr. pr. time

Tjenere betals 150kr. pr. time

Minimum 4 timer