Arkiver

Kategorier

Juleaften

Husk at bestille din ferske landand til jul
senest 17. dec.
Skønne kødfulde ferske ænder med indmad.
3,2 kg pris. 560 kr.

3 retters julemenu.

Forret:
Gravet laks med rævesauce og hj. bagt surbrød.

Hovedret:
¼ land and m. stuffing af æbler og svesker.
Brunede og hvide kartofler, rødkål, andesauce og ribsgele.

Dessert:
Klassisk ris a la mande – med eller uden hel mandel 😊

Julemenu bestilles senest 17 dec. og sælges fra 1 person
Pris 385 pr. person

Nytårsaften

4-retters nytårsmenu. Pris 595 kr.

Til dronningens nytårstale. Pris 100 kr.
To små hapser med Gourmandens foie gras rørt med konens hjemmelavede figenkompot.
Serveret på let ristet brød.

Forret. Pris 150 kr.
Krabbesalat af kød fra taskekrabben anrettet på sprød salat med avocado og urter.
Hertil hjemmebagt kuvertbrød.

Hovedret. Anrettet i vores paellapander. Pris 245 kr.
Tre slags fisk i selskab med courgette, pastinak, kartoffelgratin og pigment.
Anrettet på den skønneste safransauce lavet på egen fiskefond kogt ind med Chardonnay.

Dessert. Pris 100 kr.
Chokolade, Kahlua -og espresso trifli, toppet med Plesner bagt med kandiseret orange.