buffet
Reception

rugbrod-m-tun-beskaret.
Hapsere med tunmousse og rødløg til reception

laksemad-beskaret.jpg
Citronmarineret laks

pillede-rejer
Håndpillede skærgårdsrejer

krydderurtekartofler
Krydderurtekartofler

Kombiner selv.

Vi sammensætter gerne en buffet efter jeres eget ønske. Vil du f.eks have en buffet kun med fisk og grønt laver vi gerne det .

Ring og tal med Lisbet
20101601




Til større fester tilbyder vi to slags buffet.

BUFFET KLODEN RUNDT.

Citronmarineret laks med gedeostcreme
pyntet med grønne asparges og semi dried tomater

(Færøerne
)

Krebsehale / melonsalat.
(Israel)

Vitello tonnato rosa stegt kalv i tunsauce,
pyntet med blomsterkapers.

(Italien
)

Spyd med kylling i sataysauce
pyntet med nødder.
(Indonesien)

Tomatsalat med agurk, feta,springløg,
oliven og frisk basilikum.
(
Grækenland)

"Jamie Oliver kartofler",
Små kogte kolde kartofler vendt i friske krydderurter.
(England)

Husets glade gris - langtidsstegt gris,
supermør og med sprød svær.
(Danmark)

Blandet grøn salat med grønne asparges
pyntet med blåbær, hertil klassisk vinaigrette.
(Frankrig)

Cheesecake med citron
(USA)

385 kr pr. kuvert min 20 kuverter

Og her er så en anden buffet.

Tallerken anrettet forret med håndpillede skærgårdsrejer, mayonnaise, dild og citron.
Til forretten hjemmebagt brød og smør.

På buffetbordet.

Fad med citronmarineret laks og gedeostcreme,
pyntet med grønne asparges og semi dried tomater.

Sprøde lune fiskefileter med citron og hjemmerørt remoulade.

Cæsarsalat med kylling, bacon, parmesan og brødcroutoner.

Frokost frikadeller med kold kartoffelsalat.

Skiver af rosastegt kalv med bløde løg og ristede svampe.

Grøn salat med små buketter blomkål, sukkerærter,
grønne asparges, jordbær og blåbær.

Tomatsalat m. feta, oliven og springløg.

Fransk brie med nødder, druer og kiks.

Til buffeten hjemmebagt rugbrød og rosmarinbrød.

Dessert
Trifli med sommerens bær

385 kr pr. kuvert min 20 kuverter

*********************

Har I brug for hjælp til servering og opvask?
Jeg har et par søde unge mennesker,
der er vant til at hjælpe til ved vores arrangementer.
De er ikke uddannede tjenere, men de har prøvet det før og er både søde og dygtige.

Ring og book i god tid 20 45 90 20 / 20 10 16 01