Kombiner selv.

Vi sammensætter gerne en buffet efter jeres eget ønske. Her på siden har vi lavet en kombination af fisk, fugl og kød.

laksemad-beskaret.jpg
Citronmarineret laks.


chokoladekage.jpg

Chokoladekage pyntet med chokolademousse og jordbær.


 

Buffet 375 kr. (min. 20 personer, under 20 + 15 %)

Tallerkenanrettet forret med håndpillede skærgårdsrejer, mayonnaise, dild og citron.

Til forretten hjemmebagt brød og smør.

På buffetbordet.

Fad med citronmarineret laks og krydderurtecreme,
pyntet med grønne asparges.

Sprøde lune fiskefileter med citron og hjemmerørt remoulade.

Cæsarsalat med kylling, bacon, parmesan og brødcroutoner.

Frokost frikadeller med kold kartoffelsalat.

Skiver af rosastegt kalv med bløde løg og ristede svampe.

Grøn salat med små buketter blomkål, sukkerærter,
grønne asparges, jordbær og blåbær.

Tomatsalat m. feta, oliven og springløg.

Fransk brie med kandiserede nødder, druer og kiks.

Til buffeten hjemmebagt rugbrød og rosmarinbrød.

Dessert
Husets chokoladekage

Har I brug for hjælp til servering og opvask?
Jeg har et par søde unge mennesker,
der er vant til at hjælpe til ved vores arrangementer.
De er ikke uddannede tjenere, men de har prøvet det før og er både søde og dygtige.

Ring og book i god tid

20 45 90 20 / 20 10 16 01