konfirmand
Konfirmand i 50érne

globus

******

Kombiner selv.

Vi sammensætter gerne en buffet efter jeres eget ønske. Her på siden har vi udover kloden rundt, lavet en buffet med fisk, fugl og kød. Men vil du f.eks have en buffet kun med fisk og grønt laver vi gerne det .

Ring og tal med Lisbet
20101601


laksemad-beskaret.jpg
Citronmarineret laks.


chokoladekage.jpg

Chokoladekage pyntet med chokolademousse og jordbær.


Til konfirmander og andre forårs bebudere tilbyder vi:
En buffet med retter fra den store vide verden.

BUFFET KLODEN RUNDT.

Færøerne
Citronmarineret laks med gedeostcreme pyntet med grønne asparges og semidried tomater

Israel
Krebsehale / melonsalat.

Italien
Vitello tonnato Rosa stegt kalv i tunsauce pyntet med blomsterkapers.

Indonesien
Spyd med kylling i sataysauce pyntet med casewnødder.

Marokko
Couscous salat med ingefær, hvidløg, persille, mynte og lime.

Grækenland
Tomatsalat med agurk, feta,springløg, oliven og frisk basilikum.


England
Jamie Oliver kartofler. små kogte kolde kartofler
vendt i friske krydderurter.

Danmark
Husets glade gris - langtidsstegt gris, supermør og med sprød svær.

Frankrig
Blandet grøn salat med grønne asparges, pyntet med blåbær
hertil klassisk vinaigrette.

USA
Chokoladekage pyntet med chokolademousse og jordbær
hertil hjemmelavet vaniljeis fra Fransk spisehus.

375 kr pr. kuvert min 20 kuverter

Og her er så en anden buffet.

Tallerkenanrettet forret med håndpillede skærgårdsrejer, mayonnaise, dild og citron.

Til forretten hjemmebagt brød og smør.

På buffetbordet.

Fad med citronmarineret laks og gedeostcreme,
pyntet med grønne asparges og semidrioed tomater

Sprøde lune fiskefileter med citron og hjemmerørt remoulade.

Cæsarsalat med kylling, bacon, parmesan og brødcroutoner.

Frokost frikadeller med kold kartoffelsalat.

Skiver af rosastegt kalv med bløde løg og ristede svampe.

Grøn salat med små buketter blomkål, sukkerærter,
grønne asparges, jordbær og blåbær.

Tomatsalat m. feta, oliven og springløg.

Fransk brie med nødder, druer og kiks.

Til buffeten hjemmebagt rugbrød og rosmarinbrød.

Dessert
Chokoladekage pyntet med chokolademousse og jordbær
hertil hjemmelavet vaniljeis fra Fransk spisehus.

375 kr pr. kuvert min 20 kuverter

*********************

Har I brug for hjælp til servering og opvask?
Jeg har et par søde unge mennesker,
der er vant til at hjælpe til ved vores arrangementer.
De er ikke uddannede tjenere, men de har prøvet det før og er både søde og dygtige.

Ring og book i god tid

20 45 90 20 / 20 10 16 01